Bericht versturen
Huis > producten > Tin Can Productielijn >
75Kw 5L die Tin Can Productielijn, Poeder Chemisch product met een laag bedekken kan Makend machinaal bewerken

75Kw 5L die Tin Can Productielijn, Poeder Chemisch product met een laag bedekken kan Makend machinaal bewerken

75Kw Tin Can Productielijn

5L Tin Can Productielijn

Het poeder die Chemisch product met een laag bedekken kan Makend machinaal bewerken

Plaats van herkomst:

CHINA

Merknaam:

Delicacy

Certificering:

CE

Modelnummer:

DP-007

Neem contact met ons op
Vraag een offerte
Productgegevens
Kleur:
Aangepast
Automatisch:
Ja
Certificering:
CE
Macht (w):
35KW
Voorwaarde:
Nieuw
Garantie:
1 jaar
Verleende naverkoop de dienst:
Ingenieurs beschikbaar aan de dienstmachines overzee, Onlineondersteuning, Videotechnische ondersteu
Voltage:
380V/50HZ, Aangepaste 380V, 220V/380V, 3phase 380V/220V/415V 50HZ
Type:
Tin Can Productielijn
Productnaam:
Tin Can Productielijn
Betaling en verzendvoorwaarden
Min. bestelaantal
1
Verpakking Details
Houten Aangepaste Doos
Levertijd
30
Levering vermogen
15SETS/Month
Productbeschrijving

Van de de Emmersproductielijn van de staal het Chemische Verf van de de Klinknagelvlek Elektrostatische van de het Poederdeklaag Metaal Machine voor het maken van blikjes

 

1. INLEIDING AAN KLEINE RONDE KAN

 

Het is PC 3 kan (meestal gemaakt van blikmateriaal) bestaand uit kan lichaam, deksel en bodem. Het gevormde blik is rond. De blikcapaciteit is over het algemeen 0.5-5L, diameter 50180mm, en hoogte 80320mm.

De blikken worden wijd gebruikt voor chemische producten, verven, smeerolie, enz.

 
2. DE BASISspecificaties EN HET PRODUCTIEproces VAN AUTOMATISCHE KLEINE RONDE KUNNEN MAKEND VOEREN

 

De productielijn is toepasselijk voor de automatische productie van de kleine ronde blikken van 0.5L-5L.

Kan me diameter uitstrekken: 50180mm

Kan me hoogte uitstrekken: 80320mm

Productiecapaciteit: 55-60cpm.

Totale macht: ongeveer 75Kw

De vloerruimte vereiste: about100㎡

Vereiste arbeidskrachten: 3-4 arbeiders

Technisch werkschema: lichaamsspatie die - rond maken scheuren die - lichaamslassen - de interne & externe deklaag van de lassennaad - bovenkant & bodem die - bodem het naaien van een flens voorzien - omzet - het hoogste naaien - het lassen van het oorhandvat - lek het testen - verpakking.

 

3. DE LAY-OUT VAN DE PRODUCTIELIJN

 

75Kw 5L die Tin Can Productielijn, Poeder Chemisch product met een laag bedekken kan Makend machinaal bewerken 0

 

 

 

75Kw 5L die Tin Can Productielijn, Poeder Chemisch product met een laag bedekken kan Makend machinaal bewerken 1

 

 

4. VOORDELEN EN NADELEN VAN DE VOLLEDIG-AUTOMATISCHE PRODUCTIELIJNofconical EMMER

 

Voordelen: de gehele productielijn keurt het automatische computer systeem van de programmeringscontrole goed, volledig realiserend het volledige automatische werk aan de lopende band. Slechts 1-2 arbeiders zijn nodig om de verrichting van de volledige productielijn te voltooien. De gehele productielijn heeft snelle productiesnelheid, hoge productieefficiency, het automatische systeem van de foutenopsporing en laag verwerpingstarief.
Nadelen: vergeleken bij halfautomatische productielijn, is het initiële investeringkapitaal groter. Voor de startondernemingen, wordt het geadviseerd om halfautomatische productielijn met minder binnen kapitaal te gebruiken.

 

5.DELICACY PRODUCTEN EN PEER PRODUCTENvergelijking

 

Delicatesseproducten: door professioneel ontwerp, kan de gehele productielijn snelle vervanging van het dubbel naaien en drievoud bereiken naaiend vereisten, regelbare uitbreidende ribvorm, nauwkeurige samenwerking van ingevoerd die gidsspoor en profiel met servomotor wordt gecombineerd, snelle stroom te verzekeren die systeem vervoeren. Rol acht kan verzegelend leiden en kan het verzegelen kwaliteit is stabiel en snel. Tegelijkertijd, wordt het verzegelende hoofd speciaal ontworpen, dat de kenmerken van met geringe geluidssterkte en hoog rendement heeft.

Producten van dezelfde industrie: de gehele productielijn kan de productie slechts bereiken van het dubbele naaien of het drievoudige naaien. De uitbreidende vorm wordt bevestigd en kan niet naar believen worden aangepast. Gemeenschappelijk profiel en binnenlands die spoor, met stappende motorcoördinatie, gebrek aan stabiliteit en nauwkeurigheid wordt gecombineerd. Er zijn slechts vier rollen in het hoofd van de blikverzegelaar, zodat zullen de kwaliteit en de snelheid een bepaalde invloed hebben. Tegelijkertijd, keurt het machinehoofd ouderwets ontwerp goed, en het productielawaai is groot.

 

6.APPLICATION INDUSTRIE

 

Deze productielijn is van toepassing op de productie van metaal om blikken voor voedsel, geneeskunde, de chemische industrie, verf, tafelolie en andere industrieën. Het kan ook in de productie van voedselblikken, verfblikken, eetbare olieblikken, verfblikken, de blikken van het melkpoeder, aërosolblikken, enz. worden gebruikt.

 

7.APPLICABLE LANDEN EN GEBIEDEN

 

Van toepassing op landen of gebieden waar de arbeid moeilijk, onstabiel is, of hoogst betaald. Bijvoorbeeld: Maleisië, Indonesië, Filippijnen, Vietnam, Thailand, India, Doubai etc.

Van toepassing op landen of gebieden met hoge output en hoge productkwaliteit. Bijvoorbeeld: Saudi-Arabië, Doubai, Rusland, Canada, Zuid-Korea, Turkije etc.

 

8.WHY OM DELICATESSEproducten TE KIEZEN?

 

1. 20 jaar geleden gevestigd, is de Delicatessetechnologie een bekend merk in de Chinese industrie.
2. De delicatessetechnologie heeft een sterk technisch team en de professionele naverkoopdienst om klanten van kant en klaar project en one-stop dienst te voorzien.
3. Zodra kiezend de producten van de Delicatessetechnologie, zal de Delicatessetechnologie u die van het meest professionele technische advies en de begeleiding van materiële selectie, druk en typografie, installatie voorzien, productie opdragen glad te maken

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Machine voor het maken van blikjes Auteursrecht © 2012 can-makingmachine.com . Alle rechten voorbehoudena.